Om

Eva-Lena fann sin passion för Iyengar Yoga hösten 2006. Sedan dess har yogan blivit en del av hennes vardag, ett sätt att leva. Efter en intensiv tvåårig utbildning i Piteå med Monica Haar som lärare är hon nu certifierad Introductory II Iyengar Yogalärare.

Eva-Lena arbetar sedan 30 år som fysioterapeut vilket innefattar: akupunktur, massage, zonterapi, inre coaching samt idrottspsykologisk rådgivning. Praktiken driver hon på Stortäktsvägen 10, 791 43 Falun.

Arbetet som yogalärare och fysioterapeut har blivit två  delar som kompletterar varandra perfekt i Eva-Lenas arbetsliv. Hennes mångåriga erfarenhet av den mänskliga kroppen har hon stor nytta utav även i yogaundervisningen. Konsten att se varje individ och elevens enskilda behov av korrigering i positionerna.

“Alla känner till uttrycket datanörd. Jag är en kroppsnörd. Helt fascinerad utav människans kropp, psyke och dess fantastiska förmåga att läka sig själv.”

 

Eva-Lena Bergman-Nordqvist

Stortäktsvägen 10, 791 43 Falun

evalena_nordqvist@hotmail.com

073-980 8848

 

 

 

 

 

Den här symbolen är din garanti för att du tränar hos en certifierad Iyengar yogalärare. Din lärare har genomgått ett treårigt
utbildningsprogram och genomfört prov för att få undervisa i Iyengar Yoga.